Onze dieren

De hond

Franse bulldog Ollie


In memoriam

Helaas hebben we onze lieve Ollie, een franse bulldog, in oktober 2017 moeten laten inslapen op de respectabele leeftijd van 13,5 jaar. We missen hem verschrikkelijk, maar denken met veel liefde en plezier aan hem terug.De konijnen

Jaap

We hebben op dit moment alleen nog Frans Hangoor konijn Jaap. We wachten met smart op 2 adoptiekonijnen die eerdaags gaan komen; Gucci en Boris. Gucci is een een zusje van Jaap maar door omstandigheden kan zij, en haar vriendje, niet bij hun huidige baasjes blijven. 

De kippen

Vlak voor het seizoen hebben we 8 kippetjes gered van een kippenfokkerij. Reuze blij waren we (en onze gasten ook) met de heerlijke eitjes. Inmiddels ook hier een adoptiekip. De kippen van vrienden van ons hebben het bezoek van een vos niet overleeft, en deze enige overlevende mag bij ons haar dagen slijten. Met jonge haan Casper is onze kippenclub weer compleet.

De schapen

Schapen

Onze 20 meiden Emma, Xena, Odylia, Odette, tweeling Wendy & Wanda, Eline, Jeanine, Michelle, Olivia, Janneke en Belle en de geadopteerden Oenkie, Xavia, WiTo, Agnes, Roosje, Lammechien, Poes en Zoet hebben weer bezit van de camping genomen en gezelschap gekregen van de ram. Hopelijk volgend jaar weer schattige lammetjes. 

Tip! Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau of zou u zelf wel graag een schaap willen hebben, maar heeft u daar geen plaats voor? Adopteer dan een schaap! Klik hier voor meer info.

Meer...