Chambre d'hôte / Vakantiehuisjes / Boerencamping

Sans Parure is een oude boerderij uit 1880, in het midden van Frankrijk, in het departement van de uitgedoofde vulkanen, de Puy-de-Dôme. Het is gelegen in het prachtige, glooiende landschap van de streek Pays des Combrailles, ver van snelwegen en pretparken of ander massatoerisme. 
Dit gebied heeft een enorm aanbod aan culturele en sportieve ontspannings-mogelijkheden, maar het nodigt ook uit tot ontspannen genieten van de natuur. 
U kunt verblijven in een chambre d'hôte (B&B), een vakantiehuisje of op de boerencamping.

Vakantie vieren bij Sans Parure betekent tot rust komen. Gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en genieten van het prachtige uitzicht. Op het kindvriendelijke terrein kunnen kinderen naar hartelust rennen en spelen. 

Ze kunnen de konijnen aaien en knuffelen, en we gaan samen de kippen en schapen eten geven. Er staat een opzetzwembad (ruim 3m60 doorsnede), en er is een pluktuin met groenten en kruiden.

Sans Parure ligt in de Auvergne, op slechts 850 km van Utrecht en is daarom ook uitstekend geschikt als tussenstop van of naar Spanje of Zuid-Frankrijk, op slechts 20 autominuten van de A71! (afslag 11 Montmarault).

Wie zijn wij

Bonjour en welkom!

Na 16 jaar wordt Sans Parure La Mez à Nine, maar de omgeving blijft hetzelfde. Christine en Jean Marc heten u graag van harte welkom in het Frans of Engels.

Het verlangen en de droom om gasten te ontvangen en fijne momenten te delen, werd werkelijkheid toen onze weg ons naar deze eenvoudige Combrailles-boerderij waar rust en kalmte heersen, leidde. Het onthaal en de vriendelijkheid van onze voorgangers Jacqueline, Daniel en Emma hebben ons overtuigd.
We hechten veel belang aan welzijn, dus welkom op onze plek voor een moment van ontspanning van het landschap, een boek of een goede maaltijd.


Niets moet, alles mag.
A bientôt!
Christine en Jean Marc