Vakantiehuisjes 

** Boek een huisje voor 2 weken en ontvangen € 75,- korting **

Op zoek naar een leuk vakantiehuis in Midden Frankrijk? 

Deze vroegere geitenstallen zijn na een verbouwing gezellige vakantiehuisjes geworden. De huisjes zijn vrijstaand en hebben een eigen terras met een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van de Combrailles. In de verte is nog net de kerktoren van Montaigut zichtbaar. 

Vakantiehuisje 'Rose'


Je komt het huisje binnen door twee grote serredeuren. De woonkamer met zithoek en open keuken zijn beneden, evenals de badkamer met wastafel, douche en toilet. 

Op de (lage) slaapzolder staat één tweepersoonsbed en via een nisje (wat kinderen vaak helemaal geweldig vinden) kom je in het gedeelte waar twee éénpersoons bedden staan.


Vakantiehuisje 'A la campagne'

Ook hier kom je binnen door twee grote serredeuren. Beneden is de woonkamer met zithoek en keukenblok en het toilet. De ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en de (in maart 2016 geheel gerenoveerde) badkamer met badmeubel en douchecabine zijn op de eerste verdieping. Er is ruimte genoeg voor een extra (kinder)bed.

Beide vakantiehuisjes zijn eenvoudig maar compleet ingericht. Ze zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en tuinmeubilair. Beide huisjes zijn voorzien van een zgn. 'pompe à chaleur'. Een systeem dat in de zomer werkt als airconditioning en in de winter als verwarming. Dus het hele jaar door is het zeer aangenaam vertoeven in de huisjes.

Table d'hôte (alleen op zaterdag en zondag)

Geen zin om een restaurant te zoeken, in gesleep met boodschappen, in eten koken of vooral: in afwassen? 
Boek dan een Table d'Hôte bij Sans Parure! 
Na een dag reizen of een dag op stap in de omgeving staat 's avonds een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar. Schuif aan bij de gastheer en gastvrouw en laat u verrassen door het buiten geserveerde streekmenu. Luister naar de krekels wanneer het gaat schemeren, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn….

Prijzen